Успявам да помириша ръмежа,
докосвам и хладния му полъх,
с пет сетива усещам,
но виждам теб с шесто.
На вкус да си те представя свежа,
да чувам гласа ти по-плах
от всяко изкувство
е шестото ми чувство.
© Александър Василев Todos los derechos reservados
Весели празници!