9 sept 2007, 15:33

Щастие и мъка 

  Poesía
535 0 2
Настана мрак,
нощта играе пак своите игри,
под сатенени завивки спят две влюбени души...
Той и тя, забравили за грижи и проблеми,
гушнати са там и поделят своя сън.
Желаят се неспирно тез души,
искат живота да е безкраен, но, уви...
След време щастие и радост, Дяволът във женско тяло се превъплати
и главата на момчето той размъти...
Накара го да се влюби и прах във миналото той да хвърли,
да забрави за "безкрайния живот" и своята любима,
и да бъдат с Дявола двамина...
Игра такава има в любовта -
първо щастие и радост,
а после мрак и самота!

© Кремена Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много благодаря за коментарите Но написаното за щастие не го преживявам аз, просто така си го написах...
  • Не трябва да бъде така!
    Пожелавам ти взаимна любов,без дяволи и вещици!
Propuestas
: ??:??