17 sept 2009, 23:13

Щастлив край? 

  Poesía
653 0 0

Щастлив финал поне за двама,

а "happy end" всъщност е измама,

усмивките - и тях ги няма.

Влюбената двойка от екрана, потъва в забрава,

сякаш никога я няма.

Дните точат се безкрайни,

спомените се таят така убийствено омайни.

И душевната смърт те застига,

както в планината лавина.

Загубена душа, разбито сърце -

все признаци на едно погубено дете.

Бъдеще, фалшива надежда,

че ще има и утре след поредната нежелана среща.

Не вярвам във втората любов - тя е само една

и те пронизва право в сърцето като стрела.

© ПесимисТкаТа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??