10 ago 2007, 0:37

Щастлива съм! 

  Poesía
840 0 3
Щастлива съм
                      със него...
Щастлива съм 
                 и, че забравих...
Някога ме нарани
           и ето болката отмина...
И отново щастието
      с мен върви...

© Веселина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??