9 jul 2012, 17:20

Щастлива съм 

  Poesía
474 0 0

Щастлива съм -

още мога да се смея!

Шастлива съм -

мога още да гледам.

Щастлива съм -

още мога да пея.

Щастлива съм -

и с очи, и със сърцето си плача!

Щаслива съм -

имам внуци, които обичам!

Щастлива съм -

че гласа си все още го чувам!

Щастлива съм -

че единствено аз те обичам!

Щастлива съм -

мойто слънце на мен се усмихва!

Щастлива съм -

че и враг мога пак да обичам!

Щастлива съм -

че мама е тук, че тате, макар и далече,

мисли за мен.

Щастлива съм -

че друга обича те и ти я обичаш!

Щастлива съм -

дори и когато "Сбогом" трябва да кажа,

подарявам ти мойта любов,

мойте очи, пълни със сълзи,

мойте крака, идващи към теб,

моята усмивка, специално за теб!

Моето слънце и моето ЩАСТИЕ!

Само не ти подарявам моята МЪКА

и моето СТРАДАНИЕ!






 

© Лина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??