Ще бъда крилете на вятъра,
бясно към теб ще летя.
Ще бягам от мислите плашещи,
при теб дълго не ще да стоя.
Ще бъда с морските вълни.
Навътре, после пак на вън.
Ще слушам твойто “Остани”,
като през пелена от сън.
Ще бягам със светлината,
ще се завръщам за през нощта.
Тъй топла и тъй позната,
а криеща много неща.
Ще давам, ще взимам,
ще те обичам и мразя,
ще бягам, ще идвам,
ще бъда фантазия.
Ще бъда топлината,
ще бъда кубче лед,
ще бъда непозната,
ще бъда дамата до теб!
© Крис Todos los derechos reservados