11 sept 2015, 20:11

Ще бъда тук 

  Poesía » De amor
444 0 1

Ще бъда тук,
ако някога решиш,
че имаш нужда 

да се върнеш пак при мене.
Сърцето ми след дълъг път, 
да тупти не спря за тебе.
Да обикне друг 
не пожела,
не си намери либе.
Ще те чакам и ако решиш,
върни се пак при мене.
Ще бъда тук,
докато спомените наши 
сякаш с пръчка ринат 

пепелта в душата ми ранима.
Ще бъда тук
и знай, че любовта
за друг е забранена!

© Елена Вълчанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??