21 ago 2013, 20:12

Ще дойдеш, зная 

  Poesía » De amor
396 0 0

Ще дойдеш, зная

 

Ще дойдеш, зная. С дъжда.

Ще докоснеш съня ми,

с нежност ще го сториш.

И тишината ще се сгуши,

настръхнала, тъжна и копнежна.

А аз ще усещам дъха ти

как ухае на лавандула и кафе.

Времето ще спре и ще остави следа -

още една кръпчица, съшита с обич.

Тогава ще притихна в сълза,

любов, прозрачна от светлина

и ще те поискам

като късче сладка зрялост.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??