14 oct 2020, 10:32

Ще е жалко 

  Poesía » De amor
214 0 0

Ще е жалко
 

Пред утрото се  заявявам,
както пчелата прави мед - 
съзнателно да се изправя
и уверено да вървя напред.

 

В деня е време ароматно -
разцъфтяло е край теб,
дали да мина най-случайно
с поглед на добър късмет?

 

Да скъсам няколко въздишки
от нощния ти мъжки сън, 
по тялото ти стоя на нишки. 
Брал си сънен. Упоен!

 

А погледа ти пари жарък,
като отворен слънчоглед-
ще се спусна! Ще е жалко!
Ако денят ми се размине с теб!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??