19 sept 2015, 19:31

Ще носи болката 

  Poesía
233 0 0

 

В този тих безоблачен простор,

сълзи безсолни къпят моето сърце.

С любов душата ми, рисува красивия декор,

то всичко, всичко е изписано на моето лице.

Сърце  престорено не дава капчица любов,

то  страда изгарящо от злоба.

Затънало  дълбоко в калния си ров,

ще носи болката в своята утроба.

                                              В.Й. 18.09.2015г.

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??