25 nov 2011, 0:02

Ще се боря 

  Poesía
837 1 3

Смятам, че съм достатъчно силна.

Смятам, че съм достатъчно добра.

Да покоря…

 

Незнаен връх или някой си мъж

ще бъде това…

Но нека да сме наясно, няма да се спра!

Ще бушувам, като водопад.

Ще горя, като огън.

Ще се разлистя, като детелина.

И пак напред ще продължа,

ще продължа да се боря.

В този си живот…

© Катерина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??