По случай случая заставам
на някоя удобна пряка...
и сещате се - някой чакам!
А той пък мене нейде чака... :(
За туй във времето, в което
се чакаме отдалечени,
усмихваме се общо взетo
и чат-пат плачем отегчени...
И горе-долу си живеем,
оттук-оттам задоволени.
Ту най-обнадеждено греем,
ту вехнем адски уморени.
По случай случая ще трябва
по път случаен до поемем,
облечени като за сватба,
решени, като да се вземем!
И даже гръб да си обърнем,
пътеките да се рушат,
земята, мили мой, е кръгла...
Ще се намерим...
някой път... :))))
© Катя Todos los derechos reservados
После напълно да те успокоя!
Няма опасност да се разминете -
по каквито и пътища да минете!
Писано ли е – не можеш ни да се скриеш, ни да избягаш,
А само за срещата да се стягаш!