15 jul 2014, 11:27

Ще се върна 

  Poesía
467 0 6

По-близо до звездите

и на крачка от луната –

в двора на небето чак,

ще си плюя на петите,

ще летя и над водата,

но ще се върна пак.

 

Бос по снега ще газя,

дори и в дъжда жаден

трябва да остана жив,

миналото си да запазя

в този ми живот даден,

колкото и да е сив.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??