19 ago 2015, 11:23

Ще си заминем 

  Poesía » Otra
231 0 0

Ще си заминем! По пътя прашен,

едва ли някой от това ще го боли.

Недей, недей гледа ме тъй уплашен,

кога започна? За миг живота, така се търколи.

Ще си заминем! Оставили следи,

кой в тях, не знам ще се препъне?

В спомените си ще кажем. Те пък са едни,

любов оставихме, любов.

Нека някой ако иска, да я сподели.

                                   В.Й. 19.08.2015г.

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??