20 sept 2012, 10:13  

Ще спре ли някой този Купидон 

  Poesía » De amor
528 0 4

Ще спре ли някой този Купидон

 

От доста дни снове в небесния ефир,

препил сериозно с незнаен елексир,

един зле ориентиран Бог на любовта -

и на посоки стреля, и не съвсем в целта.

 

Ще се намери ли тук някой - неразмечтан,

да отрезви главата му в студен фонтан,

та повече да не безчинства този Купидон,

че от стрелите му настана цял Армагедон.

 

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??