Ще те чакам... Втъкан си в душата ми...
Аз не вярвам, че има раздяла...
Всички пътища ще те връщат обратно
към мен...
За да бъде душата ми цяла...
Ще те чакам... Със трепета влюбен
на притхнала в нежност вселена...
Сладко горчи страстта на сбогуване,
пияна от споделеност...
07.01.2008
© Нина Сименова Todos los derechos reservados
Ще те чакам... Втъкан си в душата ми...
Аз не вярвам, че има раздяла...
Всички пътища ще те връщат обратно
към мен...
За да бъде душата ми цяла...
Ослепяващо силно!