31 ago 2016, 19:47

Ще ти го кажа 

  Poesía » De amor
236 0 3

Когато бяхме млади,

през дим, че и през клади

времето не си го губехме:

обичахме се и се любехме.

 

Сега сме посребрени,

за любов неодобрени.

Срам ни е да се събличаме,

защото само се обичаме.

 

Милувката ни е отрада.

Целувката ни е награда.

Душите пък ни са балсама,

когато сме си само двама!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??