14 feb 2008, 8:59

Ще тръгна към теб 

  Poesía
760 0 2

Ще завържа очите си,

ще тръгна към теб,

ще разтворя обятия

... и няма да съм лед!

Ще съм нежна фея в нощта,

с ефирни, пеперудени крила...

смирена ще съм и добра

в лунносребърната синева.

И ще ме преоткриеш, опознаеш,

под различен ъгъл, в друга светлина,

ще повярваш на доброто в мене...

Неслучайно съм родена жена!

Желай, докосвай и владей ме,

люби, както не си до сега.

имай ме - неистово желая,

мой да си не само през нощта!

© Яна Келорска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??