3 nov 2005, 10:54

Що за живот? 

  Poesía
944 1 0
Къде са всички в този момент?
Стоя вкъщи с нищо, което да мога да се гордея, стоя с нещо, което е започнато, но още не е свършено.
Нека всички да престанат да разрушават идеите ми, тогава ще съм сигурен, че ще постигна целите си в живота.
Нуждая се от силна подкрепа, ето тогава ще ми излезе късмета. Що за живот е това като не получавам подкрепа?
Що за живот е това като няма утеха?

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??