21 mar 2013, 13:55  

Що значи...? (част 1-ва) 

  Poesía » De amor
538 0 0

Що значи да Обичаш,
що значи да си влюбен до забрава,
що значи ти без думи да се вричаш
и да виждаш Любовта как връща се тогава.

Що значи да жадуваш,
що значи празнота да има в твойто тяло,
що значи да усещаш липса
и да очакваш Истинската си Любов изцяло.

Що значи думата самотен,
що значи смисъл ти да не намираш,
що значи да се будиш потен,
но да вярваш в НЕЯ без да спираш.

Що значи болка да изпитваш,
що значи думата Душа,
що е то да продължаваш да опитваш,
защото знаеш - Тя е Любовта.

 

Що значи времето да спре,
що значи Любовта ти другаде да е,
що значи да останеш жив,
но да не бъдеш повече щастлив.

Що значи празнина да има
що значи ти да си Сърцето ми, Любима,
що значи нищичко да не забравяш,
а просто и единствено да благославяш.

Що значи ти да си Човек,
що значи пътят ти да не е лек,
що значи да си верен,
а от Любовта си да не си намерен.

Що е то без повод да трепериш,
що е то да се оглеждаш настрани,
що е във безвремие да се намериш,
а Любовта да гледа отстрани.

Що значи някога да изгориш,
що значи след това от пепел да се преродиш,
що значи ти от себе си да се откажеш,
и всичко с думи тежки днес да преразкажеш.

 

D.E.H.

© Олег Деков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??