15 jun 2007, 20:48

Щом 

  Poesía
762 0 4

Щом
На Милена и Андро

Има ли значение разстоянието, приятелю?

Щом носим добрите си чувства
и Споменa пазим от погледи зли;
Щом още се случва
сълза да пророня над твоите дни;

Щом виждам очите ти, (рядко макар);
Щом срещам Сърцето ти, (и сещам жар);
Щом все сме си същите ("въпреки кал")
и малките радости са първи вокал...

Няма значение разстоянието, Приятелю!

05 август 2001, Аркутино

© Симеон Дончев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??