8 jul 2010, 0:30

Щрихи от Индия 

  Poesía » Otra
478 0 2

 

Индия, земя-кръстопът,

мозайка от древни народи.

Всеки с карма различна,

подарена от техния бог.

 

Парсите са били многобройни,

щастливи в свойте земи,

но времето на тези хора

днес друга съдба отреди.

 

Отдавна Къщата на тишината

няма кой да посети,

днес лешоядите са на изчезване –

тях мършата човешка победи.

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??