23 ene 2011, 11:22

Шут или палячо (Из „Животът, какъвто е”) 

  Poesía » Otra
633 0 1

 

 

Отдавна всеки сам избира

да бъде шут или палячо,

да казва истини или разсмива,

каквото и за другите да значи.

 

Кралете умни слушат мълчаливо

и шутовете свои уважават,

защото от историята помнят,

че не шут, а ближният предава.

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??