12 may 2013, 9:38

Сила и мощ 

  Poesía » Otra
345 0 0

Сила и мощ

 

Бурята вилнее, опиянява.

Две извечни стихии -

див огън и бясна вода.

Светкавица и дъжд.

Гръм.

Усещане за неоспорима власт,

твърдост, сила

и нечовешка мощ.

Живот и разруха.

Тропот на диви коне.

 

Човешки съдби български.

Такава сила и мощ,

Господи, дай на България!

За да живее!

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??