5 ago 2011, 10:39

Силата 

  Poesía » Otra
792 0 17

 

Силата
..............................​..............

На пазара 
за всякакви кожи
свършиха 

привлекателните.
Останаха скъпите, Боже.
Имам кожа удобна. 
Не е
според другите модна,
но
аз я харесвам.
Пази ми костния мозък
от пристъпи всякакви.
Спира ловците, лъжците 
и ми е ценна, 

защото Ти я избра, 
и в нея облече
своето късче душа,
и Човек ме нарече.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??