24 feb 2016, 7:37

Силата в мен 

  Poesía » De amor
315 0 0

Да бъда силна,
когато няма те до мен,
това научих до болка добре.
Но щом те заболя...
А тъкмо бях решила,
че сърцето ми по-наранено
не би могло да е!
То, глупавото, 
пак само теб търси,
само теб търся!
И теб, не знам защо, 
но пак те няма,
това е все тая...
Важното е, ти да си щастлив,
нищо, че ще си далеч!

© Ирина Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??