15 jul 2017, 8:27

Силни чувства 

  Poesía » De amor
661 0 0

Силни чувства... 

 

Всичко започна с

пресичане на погледи,

сетива обречени, поробени,

привличане, първични пориви...

 

Търсейки допира,

както дете подарък за Коледа.

Дай ми криле за полета,

защото падам в пропастта...

 

Но за нея бих се вдигнал от прахта.

На обратно завъртях света за да вляза в реалността...

Чиста, нежна сълза в очите слънце, светлина,

неземно добра душа...

 

Пълна с топлина, бълва топлина...

Къде си да ме сгрееш мен сега? 

Все ще те намеря някъде искра...

Ти ще ме запалиш, аз ще изгоря... 

 

 

 

 

 

© Галин Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??