12 may 2024, 23:40  

Синът ни 

  Poesía » Verso libre
94 1 0

Той е слънчево момче!                                       

Със сладичко лице                                                   

 и добро сърце!                                                         

От малък е талантливо юначе!           

Креативен в своите задачи!                       

Умения показва безчет                                           

и е често първенец!                                             

Благ по душа                                                               

и любвеобвилен в духа!                                           

На мама - закрила,                                                   

 и на тати - гордостта!                                       

Щастие - красиво,                                         

небесна пъстрота!                                               

Умее да разсмива                                                     

и да носи светлина!                                                   

В училище е умен,                                         

стреми се и да е разумен!                                       

С приятели обича                                                     

да се забавлява,                                                       

да общува и да разнообразява!                   

Обича да е смел,                                                         

и да има своя цел!                                                 

Спорт и издръжливост - тренира,                     

 за да бъде винаги със сила!                   

                             12.05.2024

© Roselina - Neli Evgenieva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??