28 jul 2006, 15:18

Сивее лятото над пейките 

  Poesía
832 0 2



Сивее лятото над пейките.
Безумни думи пеят самота.
Сами във сянката на вейките
рисуваме света.

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??