Скитник
Скитникът.
Излязъл на Пътя.
Търсещ надежда.
И вяра... и огън.
Дълбоки очи
дирят времето
в мигове на болка,
мечти и тишина.
Очите самотни,
уморени от пътища
и безпътица.
Дирят топлина и безвремие.
В нечии... топли очи.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados