6 sept 2015, 19:00  

Скъпи... 

  Poesía » De amor
503 0 6

 

Скъпи,

не паса трева

стрижа си

сама косата

не

не съм коза

въпреки ината

в ничии мечти

себе си не влагам

в съдържанието

формата дотяга

не,

не е за нас

щастието на орлите

с него

ще си изкълвем

двама с теб

очите

свила съм

като в гнездо

болката

след твоето “обичам те”

искам да остана нечия

 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??