5 jul 2011, 19:56

Сладка изневяра 

  Poesía
793 0 0

създаден си ти само за грях,
караш ме да му изневеря сега,
да го направя мен не ме е страх...
давай! чакам те! хайде, ела!

желай ме - луда, щура, необуздана,
дрехите ми бясно съблечи,
поискай всичко - всичко давам,
мойта сладка изневяра бъди!

само с поглед ти ме принуждаваш
пак със теб да му изневеря,
не ми се иска да го наранявам,
но не мога да ти устоя...

играй си с огъня - аз съм пожар,
внимавай само да не се изгориш,
бъди мойта сладка изневяра,
научи се как да ме подлудиш!

забраненият плод е най-сладък...
сладкият плод на изневярата бъди,
късай всичко! какво още чакаш?
искам те! ела и ме вземи!

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??