18 sept 2007, 21:33

Сладък лъч 

  Poesía
633 0 9
Пониква стрък
от каменната пръст
на моето сърце,
безчувствено умряло.
Достига лъч
и топли с дъх...
И мокрят капки кръв изстиващото тяло.
Защо, любов, сега дойде?
Аз мъртва съм,
сърцето - спряло...
Но сладък лъч... божествен лъч...

© Александра Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??