29 abr 2006, 13:31

След.. 

  Poesía
589 0 0

След..

 

Един ден се сбъдва всичко,

за което си мечтал

и достигнати са върховете,

към които си летял

Но платил си за това

цена висока,

изпаднал си към всичко

в апатия жестока.

След толкова предателства и унижения

ти безразличен си към всякакви успехи,

постигнати от теб с много труд и с лишения,

преодолявайки препятствия нелеки.

За да докажеш, че си талантлив,

ти устоя на хорското презрение,

но мечтата ти, да си щастлив,

самият ти постави под съмнение.

И смисълът на щастието

се загуби някъде между борбите,

които водеше с всички,

за да покажеш, че си най-добрият.

© Владимир Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??