9 feb 2010, 22:17

Следа 

  Poesía » De amor
589 0 1

Подклаждаш огъня, но сам ли гаснеш

и чакаш да те опожаря.

Въглени в гърдите ми прегарят,

после  мръзнат  на студената земя....

Беляза ме с гореща лава

и още като че ли боли......

Това не знаеш - аз  не се издавам, 

че остави в мене някакви следи.

© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??