9 oct 2015, 8:49

Следа 

  Poesía
337 0 7


Следа


отново нищо ново под небето

вали и стича се навсякъде вода

чадърите прикриват битието

и в сивото оставят шарена следа

където тръгнал си дано пристигнеш

навреме с влагата на плачещия ден

а някога навярно тя ще ти разкаже

какво е да измокриш някого съвсем

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??