1 ago 2007, 18:06

Следобедно 

  Poesía
576 0 0
Кой да предположи
звукът, че е прегракнал.
КАСАПНИЦА е пространството ми, 
а и мислите в главата се прозяват...

© Муф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??