22 feb 2007, 15:28

Словесна импресия 

  Poesía
715 0 1

Събери своята болка в сълзите ми,

ще я подарим на вятъра!

 Той ще я вплете във косите си,

като мъничко цвете в душите ни!

 Ще си спомним ли  за слънчевите дни?

За онези нощи нарисувани,

в които морето отново шепти,

за мечти несънувани!

 

Събери радостта ми в ръцете си,

ще я върнем на спомена!

Той ще я запечата в сърцата ни,

като въздишка отронена!

Ще си спомним ли някога,

За безкрайните пътища на скръбта?

Или както винаги, така и сега,

тебе те няма, но дойде любовта!

 

22.02.2007год.                                                                                                          Фелис

© Светослав Савов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Фет,това е много хубаво!Дано никога не ти се случва- "Или както винаги, така и сега,тебе те няма, но дойде любовта!"
Propuestas
: ??:??