11 may 2010, 16:18

Случайно ли ? 

  Poesía » De amor
515 0 0

Случайно ли в съня си те открих,

случайно ли почувствах се щастлива,

случайно ли сърцето ми разби,

а сега листът сълзите ми попива ?

 

Да вярвам в случайности не искам,

не искам чувствата си да потискам,

не искам от наивност аз да страдам

и заради друг да плача и пропадам.

 

Неслучайно искам да открия светлина,

след теб остана само мъка, мрак и тишина.

И дори насила аз да се усмихвам,

знам какво ми е и колко струва да притихвам...

© Станислава Николаева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??