12 dic 2021, 16:01

Случване 

  Poesía » De amor
679 0 0

Случване
 

Любовта е изненадващо случване
в точното време и намерение,
по незнайни пътеки - почукване
и думи и чувства от вдъхновение!

 

Поредното експериментиране
да ни отвори сърцето,
искрица топла и светла
да разпръсне мрака във светлото!

 

Неудобна, мъчителна, трудна
със знаците на вселенното,
тя идва в точка, която - двама
се учат на обич във земното!

 

Не случила на получаване,
Любовта, не ни отминава,
Тя се връща в други лица
да ни научи на щастие!

 

Тя винаги пише пътя към Рая
с невидимото си присъствие,
и в себе си я опознаваме
да заобичаме Любовта и да даваме!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??