27 jul 2023, 8:49

Слънчев лъч 

  Poesía » De amor
432 0 0

          

Изгрев... с първите слънчеви лъчи събуждам се и в мислите ми си ти 

Ти и твоите зелени очи, усмивката ти лека и небрежна ,къдравите ти черни коси.

Звън от месенджер в стаята отеква снимката ти на екрана ми изгрява и душата ми в миг сгрява.

Образ мил от слънчеви лъчи огрян и с усмивка подчертан, денят започва чудесно, изпълнен с желание за надежда която ме крепи в тези самотни дни.

© Йордан Владимиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??