23 ene 2013, 9:08

Смисъл 

  Poesía » Filosófica
450 0 0

Как бързо прецъфтяват цветовете,

 но колко бавно

 и мъчително растат...

 В това е смисъла на Вековете,

 и водещия

към безкрая път!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??