14 mar 2007, 2:02

"SMS - Обичам те" 

  Poesía
1438 0 0
       "SMS - Обичам те"

От всичко най-много обичам
до мене де легнеш в нощта.
От всичко най-много обичам,
когато с тебе идва съня.

Тогава, ти знаеш, сънувам,
сънувам усмихнати лица.
Тогава на сън те целувам,
а ти в реалността...

© Дина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??