4 may 2008, 11:39

Снежни робини 

  Poesía » Otra
1000 0 7

Снежни робини

Вън сняг вали, вали.

Снежинките танцуват,

падат на парцали -

на вятъра робуват.

 

Чертаят фигурки -

робини на снега -

и танца изиграли,

мечтаят за смъртта.

© Виктория Влайкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??