19 nov 2015, 18:33

Снобство 

  Poesía » Filosófica
262 0 1

,Снобство

Ний винаги сме били сноби
и твърдо, сноби ще умрем...
На предразсъдъците роби.
но и до тука не ще спрем!

Закрила търсим във звездите.
А не във нашите дела...
Страха си носим във душите,
от Богове и Светила!

Закрила търсим от  Небето.
А не от дряновия прът!
И  вслушвайки се във сърцето,
не  си вървим по  своя път!

Днес превъзнасяме Шамани,
които често са лъжци...
които ни нанасят  рани,
като на нашите предци!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Разбира се, че почти всеки въпрос е спорен.Мисля си, че аз не съм се изразил много ясно и категорично, за да ме разберат хората, които ме четат.Съжелявам!
Propuestas
: ??:??