16 mar 2013, 13:48

Спечелена битка 

  Poesía » De amor
521 0 0

Спечелих неотдавна битка със Смъртта.
Излязох победител -
не поради факта, че съм силен.
Това, което ме спаси - бе ЛЮБОВТА,
в едно лице и тяло - точно твоето, ЛЮБИМА!
Умирах - ти не вярваше в това.
Страдах жестоко в мъки адски,
но превъзмогна всичко ЛЮБОВТА (ТИ)
и споделихме НИЙ по братски.
Не само ВЯРА, МИСЪЛ И ЖИВОТ,
не нашите НАДЕЖДИ И МЕЧТИ,
а именно единственото в тоз живот,
две ИСТИНСКИ половини от нашите ДУШИ.
Две ПОЛОВИНИ, които се допълват,
Две ПОЛОВИНИ, които заедно скърбят,
защото правят цяло те, ЛЮБИМА,
и няма хора, нито БОГОВЕ,
които да го отрекат!

ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ не е преходна,
тя съществува дори и тогава,
когато смяташ, че те е напуснала.
ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ
е винаги и докрай с ТЕБ!

D.E.H.

© Олег Деков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??