14 mar 2009, 9:39

Спиш ли? 

  Poesía » Versos blancos
889 0 3

Спиш ли вечер,
когато звездите заглъхнат,
свирят на арфа
и от света си отдъхват?
Спиш ли нощем,
когато си играя в съня ти,
тиха, волна и безгрижна.
Искаш ли да опиташ
късче от душата ми като знаеш,
че нея я няма,
така както си унесен и шептиш?
Тя отдавна потъна в очите ти,
затворени под моите милувки.
Спиш ли сега,
когато ти шептя, че те обичам,
когато гледам как
неволно трепкат твоите клепачи?
Искаш ли в съня ти да заспя,
да умра и да се слея
с нежните напеви на арфата?
Звездите не чакат,
показват моя път
и тръгвам аз по лунната пътека.
Спиш ли, когато си отивам от теб,
когато изчезвам, когато става нощ?

© Слънце Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Искаш ли в съня ти да заспя,
    да умра и да се слея
    с нежните напеви на арфата?
    ****************************
    Много е въздействащо! Поздрав!
  • Почувствах - докосна ме!!! УСМИВКИ!
  • Много проникновено, силно
    емоционално! Привет!
Propuestas
: ??:??