23 jul 2007, 17:30

Спиш ли? Може би те няма ... 

  Poesía
656 0 3
 

Спиш ли? Може би те няма...

Тук, в Рая, е добре...

Спиш ли? Бях ли твърде пряма

или останах си дете?

 

 




Спиш ли? Нима животът си отива?

Не моят!!! Моят е небе...

Спиш ли? Няма да си вечно жива...

и краят даже май дойде...

 

 

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??