5 feb 2015, 2:21

Спомни си ме... 

  Poesía » Otra
463 0 2

Спомни си ме...
Когато видиш птица в клетка.
Спомни си ме...
Как напирах да изляза.
Спомни си ме...
Не бях ли жалка гледка?
Спомни си ме...
И как крилете ми подряза.
Спомни си ме...
Не знаех накъде да тръгна.
Спомни си ме...
На помощ ти не се притече.
Спомни си ме...
Ти перца ми до едно изтръгна.
Спомни си ме...
Справих се. Аз вече съм далече.

© Връзки за обувки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??