4 jun 2011, 11:16

Спри, мила моя... 

  Poesía
703 1 1

Спри, мила моя...


Спри, мила моя, не тъжи...

Спри да вярваш на неговите лъжи!
Не искам да виждам в очите ти сълзи...
Недей, повече не го търси!
Не си струва за него да те боли,
остави го при друга да върви.
Той без теб ще продължи,
както без него и ти!!!
От сълзи само сол ще има в раните...
прости му грешките - вече старите!
Недей, мила моя, не тъжи...
Животът ти и без него ще продължи!

© Моника Зубева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??